Svar på kommentar

"Du vet att du endast får räkna en av C-ponnyerna på DMet va? Och att du ska välja vilken innan.
Du får starta både i klassen men i DMet får du bara räkna en av dem då räknas som final och man bara får ställa upp med en i final.
Men stort lycka till och hoppas de går bra för dig! :)"

Jag får starta båda två i klassen, och ja endast en av Hampus och Sessan får räknas MEN jag behöver inte välja innan utan det är det bästa resultatet som räknas. Så det är inga konstigheter, den av ponnyerna som går bäst och hamnar bäst till i resultatlistorna räknas i DM :)


Resultat 2/8

 
Var ju hemmatävling i förrgår, hoppade två stycken LB på vardera ponny varav en utav klasserna gick i bedömning A stil.
 
Princess | LB | bed A:0/A:0 | 0+0 fel och 3a!
Hon går bara bättre och bättre och igår var hon så jäkla fin. Jämn, lyssnade på MIG och min sits och var inte det minsta stressad. Jag behövde knappt ta tag i henne, räckte med ett litet kram så gick hon lugnt och fint. Fick mycket fint beröm efter denna rundan! Hörde även att folk tyckte att hon ändrat mycket på sig i kroppen och att hon blivit riktigt fint. Så kul att höra! :D Kunde antagligen kunnat tjäna in lite till tid i omhoppningen, men höll mig till min plan och red en bra runda, som bonus blev det placering! :)
 
Pompay | LB | bed A:0/A:0 | 4 fel fas 1
Han var inte riktigt som han brukade, seg och lite av/på känsla. Der var antingen full rulle eller seg galopp, fanns liksom inget mellanting och jag fick inte riktigt till det. Blir en ganska orymtisk runda med ett stopp på trean. Kom stort på nästan alla oxrar och nä, ingen bra känsla alls i denna ritten.
 
Princess | LB | Bed A - stil | 51 p och 0 fel
Hon var inte lika fin som i första rundan, men ändå riktigt bra! Jag var nog lite hårdade i handen denna ritten, skulle ha mjuknat litegranna. Hon blev lite studsig och ritten var inte lika jämn som första, samt lite korsgalopp här och där, hihi. Fick trots det fina poäng med 7,5, någon 7a men även en 8a! En HALV poäng från placering även i denna klassen. Oerhört mycket bättre resultat än senaste stilhoppningen i Ale i somras. Då skrapade vi ihop typ 45p, haha! ;)
 
Pompay | LB | Bed A - stil | 56p, 0 fel och VINST
Framhoppningen gick rent åt skogen, inget kändes bra och sprången var slappa och jag red dåligt och klagade på mamma och höll på. Blä! DOCK svalde jag ilskan och vände det till något posititvt istället! Gick in på banan med inställningen att rida en bra runda och ha roligt. Inte tänka för mycket utan satsa på en jämn runda som jag kunde vara nöjd med hur poängen än blev - och det lyckades jag med! 8or rakt igenom hela protokollet och inte en enda kommentar. Det enda som jag VET att jag kan förbättra för att kanske uppnå en 9a nästa gång, är att han inte ska gå utåtställd, jag ska lägga honom mer mitt på hindrena (han får inte skjuta ut bogen som han ofta gör) och se till att han landar i rätt galopp. Han bytte rent när vi landa i fel, men ändå...
 
Lyckades vinna klassen, MHPC kvalet och meetingpriset eftersom jag hade bäst stilpoäng på hela dagen. Nice! :D Dock lyckas jag nog inte ta mig till finalen då det andra kvalet jag gjorde inte gick riktigt lika bra, blev väl femma eller något... Hur som haver fick jag superfina priser! Två biljetter till hästmässan i Borås, ett Mountainhorse schabrak och ett par säkerhetsstigbyglar. Fick även lite badgrejer och pengar insatta på kontot. (Sessans placering!)
 
 Filmer och bilder fixas när jag hinner! ;)
 
 

Massa på G!

 
Hello!
 
Har äntligen igång datorn! Hatar att mobilblogga, tar sådan tid och inläggen får inte samma flow även om det egentligen inte skiljer sig jättemycket från att skriva från datorn. Anyhow så har de senaste dagarna varit ganska intensvia, de stunder jag inte haft något för mig, har varit efter 23:00 på kvällarna och då är det däckmode för min del om jag ska palla med dagen efter.
 
Har hänt lite sedan jag senast skrev, haha, igår alltså. Till exempel så ska jag inte ha eggbettet på S imorgon. Som ni vet var jag jättetagg på att pröva det på tävling, eftersom hon har gått så bra på det de senaste. Men nä, idag var hon superpigg och då känner jag inte för att pröva imorgon. Bättre att få BRA rundor och ta det lite lunch med betten tills hon verkligen lugnat ner sig några snäpp till. För det blir farligt om hon blir sådär stark som hon var i början, och jag vill inte utsätta varken mig eller hästen för några onödiga grejer. Nä, monsterbettet blir det imorgon, dock är målet (som alltid) att inte behöva ta mer i munnen än vad man behöver. Minimum!
 
Skulle även provhoppa "N" idag, men tyvärr var hon inte 100% så vi fick strunta i det idag. Synd! :/
 
OCH för att inte glömma en liten detalj så ska jag ev. starta Hampus på DM med. Det är inte 100% spikat ännu då jag först vill känna på honom ett hoppass och känns det då på någon punkt inte bra så stryker vi det. Men jag hoppas på det bästa och han ser fräsch ut nu! Så isåfall har jag tre ponnyer på DM, haha, jag som tyckte det var så skönt att bara ha med en. Men jag klagar verkligen inte, att få chans att starta tre fina ponnyer som man inte ens äger själv är en chans få förunnat. Faktiskt! Och jag lär mig så himlahimla mycket och har utvecklats OERHÖRT mycket bara under sommaren just för att jag fått träna tre helt olika individer.
 
Nu ska jag plugga, perfekt att plugga kvällar innan tävlingar då man ändå inte kan göra något annat än att kolla TV och chilla. Så nu sätter jag på lite go musik och börjar på en go labbrapport. Ha deee :D
 
 
 
 
 

RSS 2.0