Resultat 2/8

 
Var ju hemmatävling i förrgår, hoppade två stycken LB på vardera ponny varav en utav klasserna gick i bedömning A stil.
 
Princess | LB | bed A:0/A:0 | 0+0 fel och 3a!
Hon går bara bättre och bättre och igår var hon så jäkla fin. Jämn, lyssnade på MIG och min sits och var inte det minsta stressad. Jag behövde knappt ta tag i henne, räckte med ett litet kram så gick hon lugnt och fint. Fick mycket fint beröm efter denna rundan! Hörde även att folk tyckte att hon ändrat mycket på sig i kroppen och att hon blivit riktigt fint. Så kul att höra! :D Kunde antagligen kunnat tjäna in lite till tid i omhoppningen, men höll mig till min plan och red en bra runda, som bonus blev det placering! :)
 
Pompay | LB | bed A:0/A:0 | 4 fel fas 1
Han var inte riktigt som han brukade, seg och lite av/på känsla. Der var antingen full rulle eller seg galopp, fanns liksom inget mellanting och jag fick inte riktigt till det. Blir en ganska orymtisk runda med ett stopp på trean. Kom stort på nästan alla oxrar och nä, ingen bra känsla alls i denna ritten.
 
Princess | LB | Bed A - stil | 51 p och 0 fel
Hon var inte lika fin som i första rundan, men ändå riktigt bra! Jag var nog lite hårdade i handen denna ritten, skulle ha mjuknat litegranna. Hon blev lite studsig och ritten var inte lika jämn som första, samt lite korsgalopp här och där, hihi. Fick trots det fina poäng med 7,5, någon 7a men även en 8a! En HALV poäng från placering även i denna klassen. Oerhört mycket bättre resultat än senaste stilhoppningen i Ale i somras. Då skrapade vi ihop typ 45p, haha! ;)
 
Pompay | LB | Bed A - stil | 56p, 0 fel och VINST
Framhoppningen gick rent åt skogen, inget kändes bra och sprången var slappa och jag red dåligt och klagade på mamma och höll på. Blä! DOCK svalde jag ilskan och vände det till något posititvt istället! Gick in på banan med inställningen att rida en bra runda och ha roligt. Inte tänka för mycket utan satsa på en jämn runda som jag kunde vara nöjd med hur poängen än blev - och det lyckades jag med! 8or rakt igenom hela protokollet och inte en enda kommentar. Det enda som jag VET att jag kan förbättra för att kanske uppnå en 9a nästa gång, är att han inte ska gå utåtställd, jag ska lägga honom mer mitt på hindrena (han får inte skjuta ut bogen som han ofta gör) och se till att han landar i rätt galopp. Han bytte rent när vi landa i fel, men ändå...
 
Lyckades vinna klassen, MHPC kvalet och meetingpriset eftersom jag hade bäst stilpoäng på hela dagen. Nice! :D Dock lyckas jag nog inte ta mig till finalen då det andra kvalet jag gjorde inte gick riktigt lika bra, blev väl femma eller något... Hur som haver fick jag superfina priser! Två biljetter till hästmässan i Borås, ett Mountainhorse schabrak och ett par säkerhetsstigbyglar. Fick även lite badgrejer och pengar insatta på kontot. (Sessans placering!)
 
 Filmer och bilder fixas när jag hinner! ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Grattis till placeringarna! :)

2012-09-19 @ 17:18:16
URL: http://malinottenback.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0