Inomhussäsongen 2011-2012

 
Okej! Tänkte köra en liten jämförelse här! Inomussäsongen för mig och Pompay började ... helt okej. Några uteslutningar, framförallt då i LAerna och ja, jag har alltid fått för mig att han inte trivs lika bra inne. 
 
Men faktum är att i år har han visat en helt annan glöd, och även om jag i många lägen är riktigt trött på honom när han inte bjuder till så är jag fruktansvärt nöjd med hur denna inomhussäsongen börjat. Jag har hittils startat 6 stycken LA klasser (en LA+). Och i endast EN utav dem är jag utesluten, för mig och Pompe är det rätt fantastiskt ;) Vi har dessutom 3 rundor med retliga 4 fel, och två rundor med 8 fel. Helt okej med tanke på hur det var förra året... 
 
2011 var rundorna visserligen inte med såååå många uteslutningarn, men det var inte roligt att hoppa. Ingenting stämde, han var seg och jag gjorde inte så mycket åt det antagligen. 2011 startade jag 3 stycken LA inomhus. Varav jag var utesluten i två, och i den tredje hade jag åtta fel. Har inga filmer från dessa rundor, men har en från tidigt i år som speglar även hur de ritterna på hösten var. 
 
April, 2012 
 
November, 2012 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0