Tuffa dagar

Hej på er! 
 
Jag är medveten om att det varit dött här de senaste 2 dagarna, men det har sina anledningar. Det har var väldigt tufft på jobbet, och jag har inte mått speciellt bra. Hästarna har haft fortsatt vila. Jag har endast tagit in dom för att borsta och fixa. 
 
Idag fick Lambo och José springa lite i ridhuset! Jag släppte dem tillsammans och de lekte hur mycket som helst, så himla härliga! Lambo var dessutom nere och rullade sig i sanden typ 3 gånger, lyckliga killar med lite överskottsenergi. ;) 
 
Det är synd att Lambo förmodligen kommer behöva 3 dagar för att landa på jorden igen efter denna veckovilan, han är ju som han är. Det är nämligen eventuellt Svante Johansson träning på klubben på Söndag, och jag hade gärna varit med. Jag vet bara att Lambo är kaos efter att han har vilat, och José hade inte orkat. Så ja, får hoppa det denna gången. :( 
 
Däremot tänkte jag åka och låna en transport på Söndag för att lastträna José litegranna! Han är ju envis den dära när det gäller transporter, så det behöver vi träna nu i god tid innan första tävlingen i mars. 
 
Imorgon ska jag jobba i butiken mellan 10 och 14, efter det ska jag till stallet och på kvällen ska jag fira min kompis som fyllt 20. :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0