Ta er i kragen, ridsportsförbundet!

Åh, ridsportförbundet gör mig galen! Varför göra saker och ting svårt för sig själva istället för att göra det lätt och roligt?
 
Vi var ju ett gäng från Bollebygd som ville starta häst i Div 1, eller ja, det var rättare sagt det gamla goa gänget. Vi som alltid hänger på tävlingar, som tävlat ponnylag så länge jag kan minnas och är vänner även utanför hästeriet. Vi var så taggade på ett div 1 lag, speciellt nu när vi alla står med roliga hästar! Det handlar inte om att vi vill in och vinna hela divisionen, vi tycker bara det är så jäkla roligt med lag. Om man sedan vunnit hade det bara varit bonus. Vi ville helt enkelt göra en rolig grej!
 
MEN det finns inte en jäkel från förbundet som kan tala om NÄR och VAR omgångarna i div 1 häst går i vår. Inte en enda! Jag ringde och försökte pressa ut det, men det enda jag fick fram är att finalomgångarna ev. går i Falkenberg v18. Eh, jaha? Det står INGENTING på nätet, och den enda förklaring jag fick till varför de inte går ut med datum och arrangörer är för att de först vill veta vilka lag som ska ingå i divisionen, antagligen för att kunna planera arrangörer därefter. Men är det inte därför vi har våra distrikt? Alla vet ju att tillhör du ett visst distrikt, så är det ju inom de gränserna du kommer få åka och tävla, så vad spelar det för roll vilka lag som är med?
 
Vi vågar ju inte anmäla oss när vi inte har en aning om förutsättningarna. Ska man utgå efter den informationen jag fick om att finalerna går v18, så betyder det att divisionen drar igång v14. Då hinner jag med EN tävling innan det, känns ju väldigt bra med en helt ny häst. Känns konstigt att den ska börja så himla tidigt? Borde inte tävlingarna ligga ute på TDB nu i så fall?  Vi har även planerat att åka till Munka-ljungbys meeting i början på juni, så det gäller ju att det inte krockar med det heller om planen nu ser annan ut än den jag fick presenterad.
 
Nä, ta er i kragen ridsportsförbundet! Hur kan ni förvänta er att lag vill anmäla när det inte finns ett enda datum klart, och knappt några arrangörer heller. För jäkla trist, vi vill ju tävla i lag, men detta försvårar något fruktansvärt. Nu blir det nog inte av... Vill förbundet inte att vi ska tävla i lag eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0