Kan man prata med hästar?

Okej! Jag är öppen för det mesta, jag tror på "spöken" eller vad man ska kalla det, jag tror på drömtydare och jag är inte alls motsägelsefull till paranormala grejer. Innan var jag EXTREMT säker på att inget som inte är bevisat vid det här laget finns. Men ja, det trodde de ju för massa år sedan också, och sedan upptäckte man att jorden var rund och inte platt. 
 
Däremot är jag lite skeptisk till hästviskare (hästpratare, hästkommunikatörer and so on...). Det sägs att hästar kommunicerar via bilder. Så om en så kallad hästpratare frågar hästen något, genom en bild i huvudet, så får denna person hästens svar i form utav en bild i sitt huvud. Telepati kallas det också! 
 
Någonstans tror jag att detta stämmer, jag menar, varför skulle det inte kunna stämma? Däremot tror jag att det handlar om väldigt mycket mer än en bild i huvudet. Hästar talar ju till varandra genom kroppsspråk, och förmodligen är dessa människor extremt duktiga på att läsa av hästar, och dess ägare. ;) Jag tror nog att det finns människor som har enklare att tyda vad hästar tänker och tycker, däremot tror jag inte att de kan få reda på hästens favoritfärg. 
 
Jag såg en annons på Facebook där en tjej skrev ut att hon var just hästpratare. Man fick ställa 5 frågor och så skulle hon tolka hästen. Detta kostade runt 300kr och gjordes på distans. Men där går min gräns! Distans betyder att hon skulle göra det via en bild, men hur går det där till? Jag accepterar att man kan "prata" med hästen face to face, men via en bild? Nä, den lätta går jag inte på. :) 
 
Jag kan nog tänka mig att testa det någon gång om man springer på någon som säga kunna det, men det är inget jag känner ett behov utav just nu. Jag är dock nyfiken på det, och det finns ju hästägare som faktiskt fått reda på saker som de fått användning utav av.
 
Det hade varit väldigt användbart om man hade kunnat fråga hästen vart den har ont till exempel, om detta nu är ett problem. Eller favoritbett kanske? ;) 
 
Vad tror ni, finns det människor som kan prata med hästar, eller är det rent lurendrejeri? Har ni egna erfarenheter? 
 
Bildkälla 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0