Hästtransport!

Att skaffa häst innebär också att du bör skaffa dig en hästtransport! Speciellt om du som jag, ska åka runt och träna och tävla. :) 
 
Jag och mamma håller på och letar hästtransport för tillfället! Vi sålde våran boggie, från något tyskt transportföretag som kopierat Böckmanns transportmodeller, i samma veva som vi blev hästlösa. Efter det har vi haft transporten som tillhör respektive hästs ägare så vi har inte behövt köpa en egen på några år. :) Nu är det däremot dags igen eftersom vi skaffat oss minst ett vilddjur. ;) 
 
Jag tänkte därför fråga er om ni har något bra förslag på vilken transport man ska sikta in sig på! Den ska ligga bra på vägen, vara rymlig och ljus, ha sadelkammare, schysst livslängd, ett okej pris och framförallt en bra säkerhetsanordning. Den behöver inte vara ny, begagnade går också bra. :) 
 
Vi har även pratat om en B-kortsbil, men vi får se hur det blir med det. Drömma får man!
 
När vi hämtade José! 
 

Kommentarer
Postat av: Bea

Om du inte vill ha en alltför tung/stor transport men ändå rymlig så skulle jag rekommendera Cheval Liberté gold II. Går att ha 4 öppningsbara fönster som ger bra ljusinsläpp, sadelkammare och ligger toppen på vägen m.m. :) Är supernöjd med min!

http://hastutrustning.hastnet.se/sok/annons.php?aid=764738&inriktning=2&typ=

Svar: Har kikat på dem! Däremot har jag hört lite olika angående hållbarhet på just Cheval. Får väl se :)
Fanny Kargede

2015-01-11 @ 22:00:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0