Godmorgon!

Hej allihopa! Min gårdag var inte speciellt actionfylld. Red ut Lambo på morgonen, José vilade och på kvällen tog jag det lugnt med en kompis. Kändes lite lyx att kunna lägga eftermiddagen på något annat än hästar för en gångs skull. :) 
 
Idag står desto mer på schemat! Jag ska alldeles strax köra pappa till jobbet, för att sedan kunna erövra hans bil resten utav dagen. Sedan ska jag masa mig bort till stallet och mocka och fixa allt det "tråkiga", haha. Veterinären kommer klockan 10ish och ska vaccinera Lambo. Jag tror inte jag ska satsa på att rida någon av dem innan jobbet, börjar 11 och det kommer bli tajt. Ska jag rida så vill jag ha god tid på mig, vill göra den delen så noggrannt jag bara kan. Därför rider jag hellre ikväll! Jobbar till 17, och efter det åker jag till stallet igen. :) 
 
Idag ska båda hästarna gå i ridhuset. Lambo ska jag träna på det vi gjorde förra hoppträningen och José ska få göra det som Lambo gjorde i förrgår. :) 
 
Nu måste jag sticka, hoppas ni får en bra onsdag! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Diana

Ska du verkligen rida Lambo efter att han har vaccineras? Dem ska ju enligt rekommendationer vila eller ta det väldigt lugnt.

Svar: Nej det ska jag inte :) tänkte inte på det imorses bara :)
Fanny Kargede

2015-01-14 @ 12:58:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0