Avflygning + två fina hästar!

Hej på er! Jag har precis vaknat upp från 3 timmars välbehövd sömn, ja, mitt på dagen... 
 
Hopptränade mina två stjärnor idag och de var fantastiskt fina. Ska som vanligt dra hela träningen i ett annat inlägg. Låter kanske fantastiskt att hästarna gör lyckade träningspass, och att det alltid går "fantastiskt" bra, men fakturm är att just nu utvecklas de för varje pass och då känns det riktigt bra! Snart kommer väl en svacka men det tar vi då. :) 
 
Flög däremot av Lambo idag... Lite tråkigt då han skötte sig jättebra hela passet idag, men helt plötsligt utan någon som helst förvarning så vände han på en femöring på med ljussekunds snabbhet (kändes det som). Vanligtvis är jag ganska beredd på att han ska hitta på något, men idag kändes det så bra hela passet så jag slappnade av en sekund, och då säger det bara pang! Flög av och landade på rygg, och vaden landade rakt på en bom. Jag är lite öm i baken, men min vad är inte rolig. Det är förmodligen en rejäl "lårkaka" och den gör ont och jag kan inte gå ordentligt. Tränade dock vidare, och tränade även José efteråt, det är dock först nu stelheten kommit. 
 
Jaja, ska tillbringa resten av kvällen i sängen tillsammans med katten och en stor marabou, kan ändå inte göra något annat, haha. :P 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0