Årsresumé 2014

Oj, vilket år jag haft! Det har varit väldigt händelserikt och nästan bara positivt. Student, körkort och hästägare är några få stora grejer som skett under 2014. 
 
Våren
Under våren 2014 hade jag fullt upp. Förutom besök på GHS så var det var slutspurten i gymnasiet och tur nog hade jag bara en häst, Lillen! Jag och Lillen hade en lugn försäsong med låga klasser och bra resultat. Efter ett tappat självförtroende hösten-13 så kändes det riktigt bra under våren. Förutom allt detta så var det också balen och studenten som hägrade och klänning, skor och smycken skulle inhandlas. Hade under senare delen av våren även en häst som heter Corrina på lite vidareutbildning. Var också hos Lotta i Munka-Ljungby på praktik i 3 veckor. Var de bästa 3 veckorna den våren, utan tvekan. 
 
Från årets första tävling
 
Sommaren
Sommaren var som vanligt en härlig och händelserik period speciellt 2014 eftersom jag slutade gymnasiet då. Studentbalen, studenten, Håkan på Ullevi, Smögen, meetings, varma sommarkvällar med vännerna, Munka-Ljungby, Falsterbo, körkort och så träffade jag också min nuvarande pojkvän. Förutom det så kom Pompay tillbaka, både till min förvåning och uppskattning. Lillen var kanonfin och vi var stadiga i 120 klasserna. Bloggade ingenting under sommaren tyvärr. 
 
Studenten
 
Bal
 
Två fina killar! 
 
Lillen
 
Hösten
Början på hösten färgades utav den grymma sommaren, och jag hade en lugn period på hästsidan då Lillen låg ute på annons. I oktober blev han såld och jag hade endast Pompay. Det känns lite tråkigt att jag inte bloggade under min och Lillens sista tid ihop, men så är det! Letade ny häst och jag och mamma bestämde oss för att denna gången köpa häst om det var så att vi hittade rätt. Och det gjorde vi, vi hittade Lambo! Började jobba på skolan, där jag jobbar kvar ännu och trivs fortfarande fantastiskt bra där. Bytte även stall i denna veva utav olika anledningar. Tillslut såldes även Pompay, och det var jobbigare än vad jag räknat med. Vi bytte stall igen och flyttade till där vi står idag. Det blev även en till liten häst, José! Han kom i november. I samband med detta startade jag upp bloggen igen. 
 
Första gången jag träffade Lambo! 
 
Från provridningen av José
 
Vintern
Vintern 2014 är egentligen bara December, och där har det kanske inte hänt jättemycket. Jag har lärt känna mina hästar ännu mer, jag har jobbat, bytt fotbollslag och firat jul och nyår. 
 
Jag är supertaggad för vad 2015 har att erbjuda. Jag har två fina unghästar och det ska bli så himla spännande att se vart det kan leda. Nu kör vi! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0