Välkomnar v9 med öppen famn!

AH! ÄNTLIGEN! GHS VECKAN ÄR HÄÄÄÄÄÄÄR. Okej, det kanske var att ta i lite, men allvarligt, satan vad jag är taggad. Bara tanken på att få dra in äkta hästmässaluft i lugorna, gnida handflatorna mot varandra och inleda shoppingen på torsdag gör mig lite pirrig. Underbart! 
 
Jag slutade klockan 15 idag, och började 8 i morse. Perfekt arbetsdag en måndag, lugnt och skönt. Jag sitter just nu och kollar på Suits tillsammans med katten, skönt att få lite mystid när man kommer hem. Det är välbehövligt en måndagseftermiddag. :) 
 
Idag ska båda hästarna få gå svanteövningen igen tänkte jag. Lika bra att nöta den ett litet tag tills jag känner att den fungerar. Det blir ändå ingen hoppträning för Uffe denna veckan eftersom det är GHS och han är där och bygger, så då kan jag lika gärna köra på själv. :) 
 
Att det är v9 innebär också att det är lite mer än 2 veckor kvar till årets tävlingsdebut. Det är fortfarande väldigt oklart om jag kommer åka med båda hästarna eller bara José. Insåg också att det är en del att fixa innan dess, sista anmälningsdagen är om en vecka, och jag har varken fixat licens till mig eller hästarna. Oups! Tur att allting sköts via nätet nu, då ska jag nog hinna fixa allting. ;) 
 
 
 
Hästarnas vecka ser ut på följande vis: 
Måndag
José: Markarbete, Svanteövning
Lambo: Markarbete, Svanteövning. 
 
Tisdag
José: Markarbete, Svanteövning
Lambo: Markarbete, Svanteövning. 
 
Onsdag
José: Uteritt 
Lambo: Markarbete
 
Torsdag
José: Vila 
Lambo: Longera 
 
Fredag
José: Vila
Lambo: Longera eller vila
 
Lördag
José: Markarbete
Lambo: Markarbete (får räkna med ett långt pass...) 
 
Söndag
José: Uteritt 
Lambo: Markarbete eller uteritt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0