Lambo testar mina gränser

Det är jättebra att ha en häst som verkligen testar ens gränser, hur mycket måste jag stegra/hoppa/studsa/protestera innan Fanny tappar humöret? 
 
Ja usch vilken trist period Lambo är inne i just nu, jag håller alla tummar jag har för att det ska bero på den där spända muskeln i halsen. Att det gör lite ont och att det är därför han protesterar. Det är en känslig häst, och det är inte konstigt om han har lite ont i kroppen nu efter 3 månaders träning med tanke på att han förmodligen inte gjort så mycket innan han kom till mig. Efter att vi tjafsat klart idag så var han i alla fall fin i slutet. Slutade precis som igår med att trava runt på 4-kanten i båda varv och låta honom bära upp sig själv. Drev på, fångade upp på ytter och lättade sedan lite och lät honom länga på halsen, såg dock till att han inte gick och hängde på 3dje nackkotan. :) 
 
José, numera kallad Pärlan, vilade idag! Han har varit så himla fin denna veckan så en fredagsvila passade alldeles utmärkt. Åh vad den hästen får mig att smälta, helt underbar! Har även bestämt att det blir José som hänger med på Svante-träningen nästa vecka, tror jag får ut mest utav den då med tanke på hur Lambo är att rida för tillfället... 
 
Nu ska jag sjunka ner i soffan efter en härlig fredag, skriva lite inlägg och glo på tv. Och äta, får inte glömma att äta, haha! 
 
Nudlar och plockgodis står på menyn idag! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0