Härlig dag i stallet!

Idag har jag ägnat 6 timmar åt att vara i stallet. Det har varit helt underbart väder! Hästarna har fått gå nakenfisar i hagen och jag har ridit ut båda prinsarna. 
 
Testade att ringa veterinären innan jag åkte till stallet för att se om han kunde sätta den sista vacciantionen på Lambo denna veckan, och han kunde direkt, så det var ju väldigt skönt. Nu är Lambo nästan helt tävlingsklar, bara licens som saknas. Släppte sedan ut honom naken i solen en stund medan jag fixade stallet och red José. Idag red jag ut José tillsammans med Nico och hennes 4 åring. José skötte sig bra ch tyckte nog att det var härligt att komma ut i solen. Red i ca 40 minuter, bara skritt och en hel del pulsande i snön. ;) 
 
Även José fick gå naken några timmar! Det såg verkligen ut som att hästarna njöt :) Lambo red jag samma runda, fast med annat sällskap. Han beter sig så himla konstigt nu precis innan man ska rida ut. Jag sitter upp och ska bara vänta in de andra, och då hoppar/stegrar/lufthoppar han och är superladdad. Han har gjort så flera gånger och det är lite jobbigt faktiskt... Hoppas han lugnar ner sig snart! Vågade inte rida för tufft idag med tanke på vaccinationen, så jag skrittade och travade bara. 
 
Skulle ha tvättat schabrak idag, men vår stora tvättmaskin i stallet kräver 2 stycken femmor för detta ändamål, och det har ju inte jag fattat. Så får tvätta imorgon istället. :) 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0