I´m back! (Igen...)

Hej på er!
 
Det var ett bra tag sedan jag var inne och skrev här, och jäklar var mycket som har hänt, haha! Avslutade min bloggning lite hastigt och lustigt i våras under min praktik. Vet inte riktigt varför egentligen, men jag tappade nog bara lusten. Kombinerat med det så hade jag EXTREMT mycket plugg, slutspurten innan studenten hägrade och trots att några kurser var klara så var det en del kvar att bita i. Jag klarade alla kurser galant och fick väldigt fina slutbetyg. Studenten var kanonbra, och ja, plötsligt så var jag färdig med skolan. 
 
Bild från balen!
 
Under sommaren levde jag la vida loca och passade på att ta ett "sista" sommarlov. Jag tävlade inte speciellt mycket utan lade tid på att träna. Vi var däremot och hoppade meeting i Munka-Ljungby i slutet på sommaren och där hade jag och Lillen den absolut bästa tävlingen tillsammans. Och tur var väl det, för det var även vår sista tillsammans. I september såldes Lillen och åkte uppåt i landet och kom till världens bästa hem. Att sälja honom var något som både jag och hans ägare var överrens om. 
 
 
Som tur var så slapp jag stå hästlös, för vet ni vem som kom hem under sommaren? Pompay! Från september hade jag alltså bara Pompe, som jag nu lade ner all min tid på. Vi startade en 90&100cm avd B med två stadiga nollor. Han har varit kanonfin hela hösten! Startade två gånger till och även där med bra resultat. För tillfället ligger Pompe ute på annons och även han ska säljas.
 
 
Grisen och jag för någon månad sedan! 
 
Jaha, tänker kanske ni, ska jag nu bara helt lägga av med hästar? Svaret på det är självklart nej! Efter att inte ha fått stå som ägare på en häst på 5 år så är jag och mamma nu återigen hästägare! Ja, ni läste rätt, jag har faktiskt en egen häst! :D Den 21 oktober skrev vi på papprena, och nu har vi tillökat familjen i form utav en stor, brun, 6 årig valack vid namn Lamborghini. Mer om honom kommer i ett separat inlägg. 
 
Ja, som ni kanske förstår är jag världens lyckligaste! Ska bli så spännande att se var framtiden har att erbjuda, och det är utav den anledningen som jag valt att börja blogga igen! Hoppas ni vill hänga med :D 
 
 

Kommentarer
Postat av: Cicci

Gud va kul! Kommer bli så kul att följa dig igen :D

Svar: Vad kul att du tycker det :D!
Fanny Kargede

2014-11-05 @ 13:37:02
URL: http://cecilianordhlindsjo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0