Fina killar <3

Hejsan! :) Idag har jag haft en lugn och skön eftermiddag i stallet. Efter 7 timmars jobb så slutade jag klockan tre och åkte nästan direkt till stallet. Under dagen hade José sprängt staketet i den hage han går i nu, så han har fått stå inne halva dagen. -.- Antagligen blev han rädd för något och kanske fastnade eller liknande. 
 
Han var i alla fall oskadd och glad att se mig när jag kom till stallet strax efter tre. Ställde honom i gången direkt och började borsta och greja litegranna. Tog sedan på både reflexer på mig och hästis och så tog vi en promenad i skymningen. Det regna och blåste men det gjorde inte så mycket, det var mysigt! :) Avslutade med att longera litegranna i paddocken, blev några varv i trav bara för att han skulle få sträcka på sig. Han tyckte nog det var roligt att få se sig lite om och var väldigt positiv och nyfiken. I stallet har han varit väldigt lugn och verkar trivas bra! 
 
Lambo tog jag bara in och borstade. Smörjde även hovarna och linimentade benen på honom. Han har ganska mycket gallor, inget jag oroar mig över, men som jag ändå vill se om jag kan påverka. ÅH! Just det! Idag kom han till mig när jag ropade, något han har gjort hela tiden förutom när han släpptes ihop med de andra hästarna. Efter ihopsläppet har han varit lite halvglad åt mig, det är mycket roligare att hänga med kompisarna och käka hö. ;) Idag kom han direkt, den lyckokänslan är svår att beskriva! Stod som sagt bara och myste med honom med, han får två dagar nu att tänka lite på förra veckans träningspass, alternativt vila huvudet helt. :) 
 
Imorgon ska jag se om jag kan komma upp på José och rida några varv. Vill komma igång och lufta traven så fort som möjligt så att jag kan komma igång med lite galopp i slutet på veckan. :) 
 
Nu blir det té, rostat bröd och Paradise Hotel om en liten stund, vi hörs mer imorgon :) 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0