Blä

Idag har väl inte varit världens bästa bloggdag! Hade tänkt att skriva massa roliga inlägg som jag har på G men istället fick jag ju "fightas" med försäkringsbolaget. Inte så kul direkt, men jaja! 
 
Idag har jag även gjort lite annat nyttigt! Sökte ett till jobb till exempel, kan ju inte bara ha ett, hehe... Skulle ha ringt arbetsförmedlingen med, har typ glömt av att säga att jag har jobb, haha, men det får jag ta imorgon! 
 
Har ju helt glömt bort att berätta att det kommer en till liten häst till mig, förhoppningsvis i veckan. Var nere och testade en 5-åring i Skåne för ett tag sedan, och nu ska vi ha honom på prov ett tag för att se lite mer vad det är för individ. Vanligtvis är jag ganska emot provtider, hade nog egentligen inte gett det själv. För oavsett vilken häst man köper så kommer det vara en smekmånad, och sedan kommer hästen att testa lite, och sedan blir det bra igen. Dessutom tycker jag att man känner redan när man hoppar upp om det är en häst som man kan tänka sig att sitta på varje dag i några år. :) Men i detta fallet är en prövotid nödvändigt då hästen varit på bete i ex antal månader och inte var igång när jag provred. Gillade hästen mycket, men tyckte inte att provridningen gav en rättvis bild eftersom att man inte kan kräva speciellt mycket av en häst som inte är igång. :) 
 
Nog om det! Fotbollsträningen gick kanon, och jag kommer sova gott inatt! ;) Hoppas ni gör detsamma! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0