Väldigt trött + ryttareliten

Bra men hektisk dag, som alltid! Inge jag klagar på, I like it that way helt enkelt! 
 
Trimmade Lillen i morses i ett ovanligt blött duggregn, var helt genomblöt efter typ 5 minuter. Jaja, vad gör man inte? Lillen var pigg och ganska bångstyrig och jag var obalanserad och kom inte ner i sadeln ens utan stigbyglar. Det kändes mest som att jag bara flaxade omring haha! Har kommit in i en period där jag tycker att jag rider väldigt dåligt, att jag inte riktigt "får till det" så att säga. Ska inte fokusera på hur det ser ut utan mer på känsla och inverkan, måste banka in det i huvudet på mig själv, det är det som skiljer proffs från amatörer i slutändan. 
 
Har tränat fotboll med, och där i mellan hann jag med 4 timmar i skolan. Mår för övrigt bra idag :). Har kikat på Ryttareliten såklart, och tycker fortfarande att det är så himla bra! Riktigt trött på människor som ska sitta och klaga och leta fel på personerna i programmet, har ni inget bättre för er? Kan själv erkänna att jag har haft en och annan åsikt om tex. Charlotte, men vem är jag att dömma? Nä, för det mesta är det nog hobbyryttare som har en massa att tycka, som inte förstår att det här faktiskt är vad dessa personer lever på. De har inte hästar för att mysa eller lalla runt i skogen, tror folk har svårt att förstå deras syn på hästen av den anledningen. 
 
Imorgon har jag en lektion, sedan hoppträning på kvällen! :D Ska förhoppningsvis få filmerna från Mark också, och ja, bilderna kommer när jag har tid. Ska viga förmiddagen åt 3 olika uppgifter. En tenta, ett tal och en inlämning om ägg, hahaha. Shit vad trött jag är! Borde ha påbörjat lite plugg redan ikväll men orkade verkligen inte. 
 
Vi hörs imorgon igen ;) 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0