Ny vecka

Hello! Som vanligt så hann jag inte med bloggen under helgen, ni är väl vana vid det här tillfället...:P 
 
Pay&jumpen i lördags gick sådär, enligt mig. Tyckte att det kändes väldigt bra men resultatet motsvarade inte riktigt känslan. SÅ irriterande, känns som jag är fast i 110 klasser för alltid. Det är en svår avvägning. Ju högre det blir, desto bättre hoppar Lillen, men samtidigt blir kraven på mig högre och det är egentligen det som inte riktigt klaffat innan. MEN nu när jag tycker att jag utvecklats så blir det ändå inte bra när vi hoppar såhär lågt, för då skiter Lillen lite i vilket. GAH! Vill att utomhussäsongen ska dra igång nu, då är 120 klasserna givna, Lillen är mycket roligare och bättre utomhus! 
 
Jaja! Lördagen bestod också utav släktkalas och lite partey på kvällen. Söndag fotbollsmatch, Lillen samt familjemiddag. Dessutom bröt min lillasyster handleden, så ja, händelserik helg med andra ord! Varmt har det varit också, Lillen har fått gå utan täcke både fredag, lördag och söndag! Nöjd kille :D
 
Idag är det fint väder ute igen, däremot inte riktigt lika varmt... Ska ha lite styrkehoppning/markarbete idag i paddocken tänkte jag! Kanske blir att jag hoppar igenom de delar som inte gick bra på pay&jumpen, till exempel räcken ur sväng. Då måste jag höja upp det lite för att få effekt, kanske 110-115. Resten ska vara lågt, ska ha fram oxer-studsar med, som jag blev tipsad om förra veckan! :) 
 
Här har ni resten av veckan!
Måndag: Markarbete/hoppning
Tisdag: Uteritt 
Onsdag: Hoppträning 
Torsdag: Uteritt
Fredag: Vila
Lördag: Trimma/markarbete
Söndag: Tävling 100cm & 110cm 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0