Nackspärr!

Åh, är det inte det ena så är det de andra. Var lite öm i nacken när jag vaknade igår, inte speciellt mycket men sådär som man kan bli när man sovit lite konstigt. Kändes inte speciellt mycket under dagen, utan jag kände det ordentligt först under fotbollsträningen på kvällen.
 
Så ja, det är väl inte så jätteparty just nu. Som tur var är jag ledig idag, så slapp släpa mig till skolan i alla fall. Lillen tömkörde jag så gott det gick, han var duktig! Hittade honom sovandes i hagen idag med sina kompisar, hela gänget + hästarna i hagen brevid låg ner och solade. Lillen hade sitt tjocka täcke på sig, stackarn! Så jäkla svårt med täcken nu, är kallt på morgonen och varmt på dagen, och kallt på kvällen igen. Jag som är i stallet en gång om dagen har supersvårt att få till det just nu. Igår var jag i stallet tidigt, och då var det liksom frost ute, och idag var jag där vid lunch och då var det säker 10+ i solen. Vi mös en stund i hagen, han verkade inte ha några planer på att ställa sig upp så vi gosade lite istället. :) 
 
Skulle egentligen spelat match ikväll, och gått på en kompis uppträdande i Göteborg. Men allt sket sig! Stallet tog 4,5 timma idag, vanligtvis tar det max 3, är riktigt handikappad i och med nackspärren. Är så himla trött just nu att jag inte orkar göra någonting, smärta tar på kroppen. 
 
Ska försöka få lite plugg gjort, vi hörs kanske sen :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0