Härlig dag!

Åh vilken grym dag jag har haft, även om den inte började på bästa sätt kanske... 
 
Skulle egentligen ha spelat DM-match på förmiddagen idag, och inför tävlingsmatcher laddar jag oftast upp redan dagen innan så att man kommer in i rätt "mode" liksom. Haha, närå, men matcher är ju det roligaste med fotboll! Dessvärre fick jag ett sms av min tränare precis när jag vaknat att matchen blev inställd. Så jäkla tråkigt! Var ju taggad :( 
 
Istället tog jag och Julia en lugn förmiddag med frulle framför TVn och en massa serietittande. Vid 12-tiden drog jag till stallet! Lillen fick gå nakenfis i någon timme, det var så varmt och skönt ute! Sedan red vi en runda ute i skogen, han tyckte att det var superoligt och gick och taktade mest hela tiden. Lät honom springa lite, och så hoppade vi över lite granar. Han var helknäpp! ;) Var så himla mysigt, solen får en verkligen på SÅ mycket bättre humör. Hästarna tyckte nog det var skönt att få rulla sig lite i leran utan täcke också, Lillen gjorde det i alla fall. 
 
Efter det övningskörde jag med pappa, och det gick super! Ska över till honom på söndagsmiddag ikväll också, blir mysigt! 
 
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag hittills! :D 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0