Gomorron!

Hej på er! Blir så trött på mig själv, hade skrivit ett inlägg igårkväll innan jag stack till Borås på teater, men hade glömt att skriva en rubrik så inlägget publicerades aldrig, haha! 
 
Det stod i alla fall inget speciellt i inlägget mer än att jag mådde bättre och att jag skulle in på teater, haha! Sedan märkte jag tack vare en kommentar att jag inte lagt in någon skiss till hopptränings inlägget, klantigt! Men jag var lite borta igår, obviously! 
 
Idag är jag verkligen back on track! Lite snuvig men annars är det bra, halsont och huvudvärken är som bortblåst, underbart! Det är skönt när man känner sin kropp så pass att man vet när man ska ta ett steg tillbaka och barata det lugnt, räddade med all säkerhet min helg! 
 
Har trimmat Lillen nu på morgonen, och han kändes fin! Repeterade markarbetes delen från hoppträningen i onsdags, och det kändes helt okej. La mycket fokus på att han skulle gå med hög frekvens och han fattade att det inte gick att gå och slöa. Hoppade "slalomövningen", först lågt och sedan höjde jag upp räckena lite. Det första till 1m och det andra till 1,10m. Det gick bra! 
 
Nu ska jag byta om och fixa mig, sedan väntar en lektion i skolan och sedan 4,5 timmars jobb på restaurangen. Vi hörs sen! :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0