Torsdag!

Halloj! Ritkigt riktigt pissigt väder här idag. När jag gick hem från bussen så snöade det och pissregna om vartannat. Alltså, det är kallt, det är blött, det blåser och allmänt jävligt. Haha! 
 
Red inte Lillen idag, det gick verkligen inte! Det regnade snett och nä, det är sådana här dagar jag vill ha ridus. Det är inte alltid de optimala förutsättningarna direkt. Istället fick Lillen lite massage, linimentade rygg och ben och myste lite med honom. Morötter fick han också! Nöjd kille ;) Veckans vilodag blev alltså idag, imorgon 
 
Träningen igår gick helt okej! Han var lite loj och vi fick lite hemläxa, vilket jag tycker är jätteskönt, svårt att alltid veta vad man ska träna på. Vi hoppade en låg bana i slutet, och där gick det sådär. Han var väldigt motstridig igår, mer än vanligt, drog upp huvudet och släppte bettet helt. Skall testa ett gummibett igen, så han söker lite mer stöd än vad han gör nu, skitsvårt att se till att han inte går över tygeln om man inte har någon som helst kontakt. Vi får se! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0