Torsdag!

Att börja torsdagsmorgonen med 2,5 timmars historia är väl kanske inte bästa sättet att starta en morgon på, men helt okej är det allt! Jag gillar historia, är nog lite nördig när det kommer till detta ämnet trots allt, haha.
 
Känns jättekonstigt att jag inte hopptränade igår, har gjort det varje onsdag i princip i x-antal år nu, och varje gång jag inte gör det så får jag den där känslan av att jag har glömt något viktigt. Anledningen till att vi flyttat träningen denna veckan är för att vi bara var två som skulle ha hoppat igår, vilket inte är lönsamt för Ulf att ta sig ner till Bollebygd för att träna. Han brukar vanligtvis vara i trakterna tisdag och onsdagar, så han brukar komma i alla fall, men nu skulle han inte ner i tisdags och då hade det varit väldigt onödigt att åka flera mil för två stycken. Som tur var löste det sig ändå, och Ulf erbjöd oss att hoppa i de grupper han har på Kungsbacka Ridklubb idag i stället!
 
Känns bra att få hoppträna i lite andra miljöer än hemma ibland också! Lillen tycker nog dessutom att det blir kul med lite "äventyr". ;)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0