Tillbaka osv

Hej! Som ni märkt så är jag tillbaka nu, julpausen blev lite längre än väntat. ;) Så är det ibland! Nu ska jag i alla fall kicka igång igen och försöka hålla en schysst och rolig update. 
 
Vad har då hänt sedan senast? Inte så mycket. Jag har spenderat lovet framför Game of Thrones, på hästryggen och ute på krogen. Haha, vilket liv, men jag har inte försummat Lillen för det, snarare tvärtom. Insåg att han blivit ganska rund och go, så han har fått gå på hårdträning i 2 veckor nu. Han verkar dock inte tycka att det är så speciellt tråkigt, han har bara blivit ännu mer "vild". Senast igår bjöd han på ett bar snygga backut i paddocken, får nog börja sätta röd rosett i svansen på huligan-Lillen. 
 
Under vår första period tillsammans bockade han en del, mer för att jag var klumpig och inte tryckte på rätt knappar (enligt Lillen). När jag sedan lärde mig honom så var han nöjd ett tag, men nu när jag kräver mer och mer, och han får mer muskler och kondis, ja, då är det bara att hålla i sig. Tack och lov att man har balans! Tror dock att han har någon form av låsning i nacken då han ha väldiga problem att fatta högergalopp på rakt spår tex. Har ridit loss så mycket som möjligt, men vi får antagligen ta hit en massör för att få loss det sista. Är antaligen det som ligger och klämmer också. 
 
Idag ska Lillen klippas en sista gång, jag vet, det är efter nyår, men han ser ut som en fluffig shettis, och det går inte för sig om man är SWB. Nä, fysatan vad han är tussig, fult. Sedan är det hoppträning på kvällen, as usual! Börjar få lite panik, om 4 veckor är första starten för året planerad, jag som gått och trott att jag har hela vintern att träna, vintern är ju snart slut. Shit. 
 
Hörs sedan! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0