Glad häst!

Hello! När jag vaknade och kikade ut genom fönstret i morses, möttes jag utav en massa vitt, snö. Så jäkla trött på skiten nu, ärlig talat... 
 
Jaja, väl i stallet var det ganska mysigt. Det är ju inte speciellt mycket snö som har kommit trots allt, och hästarna tycker ju att det är skitkul med snö! Lillen var i full gång med att leka i snön tillsammans med Bolero när jag skulle hämta honom i hagen förut, och hade inga planer överhuvudtaget att hänga med in i stallet. Fick stå och kika på dem en stund och tillslut tyckte han väl att han lekt klart. 
 
Det är som ni vet stenhårt i backen just nu, och idag hann jag inte upp till ridhuset. För att slippa att bara gå ut och skritta så var jag lite upptäckare och hittade ett ställe man faktiskt kunde galoppera på! Dock var den sträckan ca 70m, så jag fick stanna, vända och sätta galopp tillbaka igen. Så där höll jag på en stund, fram och tillbaka, Lillen var snäll men pigg, jäkligt pigg! 
 
Avslutade med att klättra lite, och sedan tillbaka till stallet. Lite halvplanerad tur, men bättre än inget! Egentligen skulle han ju fått vila idag, men så kom jag på det att så många dagar som han bara får komma ut och skritta nu så får det vara hans vilodagar. :) 
 
Nu är det skolan som gäller och ikväll är det fotbollsträning! Gött! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0