Första sjukdagen i trean

Hej! Kan ni förstå att jag lyckats hålla mig frisk ALLA dagar under höstterminen i 3an? Rätt sjukt egentligen, inte missat en endaste liten dag - fram tills idag. 
 
Jag har ont i hela kroppen, vitaminblåsor över hela tungan som svider så in i..., ont i huvudet, tät i näsan osv osv. Ingen feber ÄN, men känner jag min kropp rätt så krävs det yttepytte lite ansträngning till för att ordna upp med lite högre kroppstemp än vanligt. Så ja, jag beslutar för första gången i år, och i trean, att vara hemma och sova mig frisk. 
 
Får självklart lite panik med. Har både svenska, matte och kemi idag. Tre ämnen där det gäller att hänga med! Speciellt matten och kemin, svenska har jag bra koll på. Men att missa genomgångar, ajaj. I matten går vi igenom minst en ny grej varje lektion, och jag har dessutom prov på fredag, men vad ska jag göra? Bättre vara sjuk idag, och frisk imorgon än att jag blir sjukare i slutet av veckan. 
 
Anledningen till att jag ligger och skriver nu såhär tidigt är för att jag inväntar att klockan ska bli åtta så att jag kan ringa in och sjukanmäla. Får ju göra det själv nu, haha, inte ens gjort det än och är snart 19, säger en del om hur ofta jag är sjuk. ;) 
 
Haha, vi hörs väl under dagen ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0