Slappdag #2

Hello! Just nu är det soffläge med Gossip girl som gäller! Mammsen hade köpt hem frallor med, så lite lyxfrulle med tee, juice och goa frallor blev det också. Life is goooood! 
 
Planen för idag var ju egentligen att han skulle få ta det lite lugnt, men det får bli ett roligt markarbetespass i paddocken i stället! Han var så taggad igår att lite gymnastik och styrkehoppning säkert är något han tycker blir roligt! Ska ha fram en låg oxer och låta honom komma lite nära så han verkligen får trycka sig upp, brukar bli fina språng utav det. Ska även plocka fram en serie, längesedan vi hoppade det och hästarna brukar tycka att det är skitkul. 
 
Det ska bli roligt med lite omväxling, jag faller lätt in i samma spår och har en kontinuerligtet utav dess like i min ridning, på gott och ont. Ulf brukar säga att jag har lite prestations ångest och att jag sällan ger mig försen det är perfekt, vilket i alla lägen inte är speciellt bra. Jag måste hitta lite nya infallsvinklar och ha lite roligt med. :) 
 
Ska se om jag kan släpa med mig syrran också, vill ha lite nya bilder, börjar bli allt för många gamla som ompubliceras om och om igen. ;) Vi får se hur sugen hon är ;) 
 
Ikväll är det fotbollsträning, taggar något fruktansvärt! Jag är ingen försäsongs-tjej egentligen. Alla intervaller och längder man springer såhär i uppbyggnaden är så himla jobbigt och framförallt tråkigt! Vanligtvis har vi vår försäsong på grusplan, vilket jag hatar, och därför brukar jag inte vara med på försäsongen. Men de senaste två åren har vi varit på konstgräs, och då har jag hängt med! Detta har lett till en kondis utav dess like och de senaste träningarna har jag kunnat springa hur mycket som helst (känns det som). I intervallerna låg jag en längd före alla andra senast, något jag antagligen aldrig gjort innan. 
 
Mycket som händer just nu, jag gillar att springa och jag fick D på mitt första prov i matte 4... haha! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0