Resultat Alingsås RS 1/2-13

Hej, drar resultaten snabbt under, och en lite längre utläggning efter det :) 
 
| 105 cm | A:0/A:0 | 4 fel fas 1 | 
 
Det var en pigg Lillen på framhoppningen! Han var som en kanonkula, vilket i oförsig var roligt ända tills vi kom in på banan. Han var på, inte het eller så, men han låg på och var väldigt nonchalant. "Låt mig springa då!" typ... Så det blev lite av/på, ingen speciellt bra känsla men en okej runda. River 3an, tog i honom och var inte klar i handen, inget extremt men han rev. 105 tycker jag väl att han inte ska ta ner en bom av den anledningen riktigt, men som sagt, rundan var inte speciellt jämn. :) Han var dock väldigt fin i kombinationen och på ett flertal hinder, så jag ska inte dömma ner den totalt! 
 
| 110cm | A:0/A:0 | 12 fel fas 1 |
 
Resultatmässigt ett riktigt pissigt resultat, men han var så himla på idag och jag red som om det vore 140cm och inte 110, så jag tror ni kan summera det själva. Tryckte av honom lite på tvåan, som hade en distans på 7 språng till trean, tog tag i honom alldeles för sent så vi rev det räcket. Det tar jag på mig, måste vara snabbare där och tänka lite i förväg, framförallt ska jag inte trycka iväg så när det ligger på 110cm... fyran, fem a&b, 6 går bra. Sedan river vi sjuan, minns inte riktigt vad som hände, men tror det var mest slarv från hans sida faktiskt... Efter det trycker jag återigen på honom så in i helvete på ett räcke, så himlahimla ondödigt! Drar med oss det med, men det är som sagt jag som gasar på. 
 
Märktes att det var årets första, jag rider som om det vore 140 och Lillen är överallt och ingenstans på samma gång... Verkligen inte roligt att gå ut med 12 fel i baken i 110, men det kan förhoppningsvis inte gå värre i alla fall. Ska analysera dessa rundorna nu och diskutera med Uffe på Onsdag. :) 
 
Kan avsluta inlägget med lite positivt! Lillen var väldigt glad idag, han tycker det är skitkul att få komma ut på tävling och hoppa, inte konstigt han ligger på då! Vissa språng var fina, och i andra rundan satt jag inte och backade alls på något hinder, snarare tävrtom, hehe. Det finns inget bättre än att känna av hur mycket hästen älskar det, och det gör att jag trots allt inte är så arg. 
 
Nya tag nästa helg, då är det Pay and Jump på klubben med Uffepuffe. Blir en runda på 110 och kanske en på 120, alternativt några hinder på 120. Vi får se :) 
 
<3

Kommentarer
Postat av: LinnDelwer

Hur mycket kostar photoshop?<3 ;D

2014-02-01 @ 21:21:47
URL: http://linndelwer.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0