Grym helg!

Åh, just nu är jag så himlahimla glad och nöjd! Bäst att passa på att njuta medan man kan. ;) 
 
I fredags firade jag som sagt en kompis, vi hade superkul! Riktigt lyckad kväll :) Igår var jag ute igen, fast tog det ganska lugnt men hade trots det en av de bästa utgångarna hittills! Som grädde på moset så gick Pay & Jumpen GRYMT bra idag, hade 0 fel i 1m och ett pet i 110. Lillen kändes jättebra och jag red bra! 
 
Mer om dagens rundor! Uffe bygger gärna lite kluriga banor, och man kan väl säga att det inte alltid motsvarar höjden så att säga. I 1m var det en klurig sväng upp mot ett räcke som stod på kortsidan, vi har haft lite problem med sådana svängar, men den satte vi SÅ bra. I 1m var det inga konstigheter som sagt, inget mer att säga där! 
 
I 110cm hamnade jag i ett rätt högt tempo från början, så istället för att försöka ta tillbaka honom så lät jag honom vara, och det gick bra! Blev lite trångt i kombin bara, hehe! Dock straffade det sig efter hinder 5! Det var en lång väg till 6an, och där samlade jag inte ihop honom tillräckligt. Jag behöver bli bättre på att balansera upp honom i sådana lägen mot hinder av den typen. Så det rev vi, ett räcke. Sista hindrena gick super! 
 
I överlag är jag skitnöjd, och jag fick rida om på räcket några gånger tills det satt som det skulle. Han hamnar lätt på bogarna när han biter sig fast i bettet, vilket gör det svårt för honom att ta sig över räckena. Det jag måste göra är att helt enkelt ta tag i ytterhanden och inte släppa efter försen han gör det. Låter helt knäppt, haha, men det funkar, han ger sig faktiskt. ;) 
 
Nu ska jag bara ta det lugnt, är ganska trött om man säger så! Har precis käkat årets godaste Ceasarsallad och har nu placerat mig i soffan framför Gossip Girl med lite kex och ost. Såååå gööööötttt! Ha en bra söndag! 
 
(Filmer från idag kommer upp imorgon!) 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0