Gameday!

Godmorgon alla pigga och trötta, jag känner mig ganska pigg faktiskt! Har varit upp och fixat käk som vi ska ha med oss. Ni vet, pastasallad for the win! Vi brukar variera oss lite när det kommer till att käka på tävlingsplatsen eller ta med eget, det är ju alltid kul att gynna klubbarna man tävlar hos, men idag var jag så förbannat sugen på pastasallad så det fick det bli! 
 
Igår fixad jag allting i stallet! Använder inte alls lika mycket läderutrustning som innan (ingen förbygel, inga komplicerade träns etc) och dessutom är det bara till en häst jag putsade, så det gick på 10 minuter. Var väl inte livshistorians noggrannaste putsning kanske, så kan väl ha berott på det med. ;) Red i ca 35 minuter, bara checkade av att allting stämde och lät honom ruscha lite i snön, det var uppskattat! Lät honom trava av läääänge utifall det skulle ha suttit kvar något från torsdagens hoppträning. Jag har svårt att tro att det skulle göra det, men bättre att vara på den säkra sidan. 
 
Efter det fick han komma in, lindade med BoT och satte på honom ett mysigt stalltäcke! Han verkade ganska nöjd med det! Klippte även lite hår kring kronranden som fått växa som det velat ett tag, så nu är det fint där med. Tvättade inte svansen på honom som jag egentligen tänkt göra. Stallet är ett kallstall och jag var lite rädd att svansen skulle frysa med tanke på att det är minusgrader. Så ja, den får helt enkelt vara lite skitig! 
 
Idag hoppar vi 105cm och 110cm, bed A:0/A:0. Årets första, så det kommer att bli roligt! Målet är att jag inte skall sitta och måtta på hindrena, utan hålla ihop honom och hålla ett bra tryck genom svängarna. Resultatet går inte att styra över, så fokus ligger på två jämna rundor. :) 
 
Vi hörs under dagen :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0