Bra ridjackor och tröjor!

Något som jag pritoriterar högt, efter ridbyxor, hjälmar och stövlar är ridtröjor samt jackor! Då menar jag inte jackor att ha i stallet, utan vid ridning! För mig är det viktigt att de är sköna, diskreta, enkla att röra sig i, schysst andasfunktion och såklart ska de vara snygga! 
 
Just nu rider jag runt i en Kingsland Bomberjacka, vilket jag gjort i 3 år och den har fungerat alldeles utmärkt! Dock börjar den se rätt sliten ut och såååå snygg är den inte! När det kommer till ridtröjor har jag en superbra från HV Polo som jag haft i två år, först nu börjar dragkedjorna trilskas, och då bör ni veta att jag använt den MYCKET. 
 
Det är dessa två plagg som jag tycker om att använda nu på vintern, när dessa är blöta eller i tvätten känner jag mig helt lost, därför har jag börjat spana på lite nytt att köpa in, framförallt nu innan jag ska iväg på praktik! Viktigt att tänka på är att ha olika jackor och tröjor med tanke på temperatur och väder. Jag behöver både tjocka och tunna plagg, och när det kommer till tunna tröjor gillar jag långärmade pikéer och tunna tröjor som man kan ha en snygg piké under i stället! Här är lite exempel på plagg som jag tror fyller dessa uppgifter! 
 
En enkel tunn tröja från Kingsland, finns i svart och grönt med! 
 
Svart långärmad piké från HV Polo, dessa tröjor är deras grej, snygga och sköna! Kommer fler nedan! 
 
Ännu en! Finns i svart med! 
 
DULCE FLEECE JACKET LADIES NAVY HV POLO
Fleece från HV Polo, liknande den jag har nu! 
 
Spooks har också ganska snygga fleecetröjor, inte mina favoriter men tycker att de är lagom tjocka! 
 
Denna modellen på jacka hade jag kunnat tänka mig! Lätt och funktionell. Denna kommer från Ariat. 
 
Korta modeller är bäst att rida! Dessvärre blir det ofta tight med säkerhetvästar under dessa modeller, men när jag väl börjar hoppa bör jag vara tillräckligt varm för att ta av jackan ändå! Denna kommer också från Ariat. 
 
Lite tjockare kort modell från Spooks! Enda nackdelen är luvan! 
 
Ännu en tjockare jacka från spooks, riktigt snygg! Undra om luvan går att plocka bort, kan bli ett störningsmoment! 
 
Det är inte skrivet i sten vad det är jag ska/vill köpa, det löser sig under GHS. Men det är lite inspo-material i alla fall! Allting finns att köpa på charlies! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0