Upp som en sol, ner som en...

... pannkaka! Attans, haha, typsikt ridsporten det där. Formkurvan är inte direkt rak ;) 
 
Lambo kändes som ni kanske läste igår jättefin i slutet på passet igår. Tänkte att då kanske det släpper tidigare för oss idag, men icke! Höll nog på dubbelt så länge... Han var spänd och lite bångstyrig och ville inte riktigt samarbeta. Krävde som vanligt ingenting, men trots det så var han inte speciellt rolig. Han gick och släppte bettet hela tiden, klapprade liksom med det. Förmodligen tycker han att det är underligt att inte bettet "fastnar" i hakarna som var innan, hoppas att han vänjer han sig snart. Imorgon är planen att egentligen börja kräva lite mer av honom igen, kanske behöver han lite struktur för att kunna slappna av. :) 
 
Ska byta bett på honom, tycker att det jag har nu är lite långt. Så kanske att han tycker att det rör sig lite för mycket, och blir orolig av det. Värt att testa! 
 
José fick ännu en vilodag. Han var fortfarande lite svullen kring såret, som i övrigt såg jättefint ut, så beslutade att ännu en vilodag inte skulle skada. Istället borstade jag och grejade, tvättade muggen och smorde med den nya salvan. Muggen har blivit väldigt bra, men det är några envisa "utslag" som inte vill ge med sig, hoppas på att Neo-derman gör slut på det sista. :) 
 
Vill komma igång och hoppa tjockisen nu, så himla rolig häst! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0