Shopping, hästar och julafton#2

Hej! 
Hoppas allt är bra med er, här är det väl sådär, försöker hålla mig sysselsatt för att undvika att tänka för mycket, och det lyckades jag bra med idag! 
 
På förmiddagen åkte jag och Sanna in till Göteborg och shoppade lite. Hade lite julklappspengar att spendera oh hittade en hel del! Både reaplagg och till ordniarie pris, även ett snyggt halsband. Så det var roligt, behövde uppdatera garderoben lite nu inför nyår. Nyår blir förövrigt väldigt lugnt för min del, är inte speciellt festsugen så sja bara käka middag med ett gäng goa människor och hålla mig nykter så att jag kan köra istället. Tror det blir bäst så i år... 
 
Efter Göteborg drog jag till stallet! Inga maskar i bajset idag så jag var nöjd, ingen äcklig surprise mer, tack. Båda hästarna fick vila idag. Lambo med tanke på avmaskningen och José för att han är så bra och helt enkelt förtjänar det. Dock tog jag in båda och borstade av dom ordentligt, använde även massageborsten. Mest för att verkligen få smutset att lägga sig mer på ytan så att jag får bort det. Då blir de extra blanka! Lite mutor i form av morötter fick de såklart också. ;) Imorgon ska jag försöka mig på att rida krutdurken Lambo, får nog låta honom ladda ur lite. José ska jag se om jag kan galoppera lite i snön med, han behöver lite bus! 
 
Efter stallet drog jag, Julia och pappis på vår andra "julafton" eller vad man ska kalla det. Mysigt att träffa kusinerna på pappas sida också! 
 
Nu sitter jag och Jullan och kollar på Victoria Secret fashionshow, mest för artisterna är så jäkla grymma. Måste dock säga att modellerna som går där är så sjukt duktiga, sedan vet jag väl inte riktigt hur bra de där tjejerna mår resten utav dagarna de jobbar som de gör, men dem har en häftig utstålning och showen är sjukt underhållande! 
 
Lillen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0