Det va inte igår!

Hejsan! Blev en liten oplanerad bloggpaus, haft rätt mycket i skolan och har inte känt för bloggen helt enkelt. Nu känner jag däremot att jag ska kicka igång igen, för typ femtielfte gången, men jaja. 
 
Under lovet jobbade jag mestadels. Lillen fick en ganska lugn vecka och mer fokus låg på Corina. Corina har nu åkt hem och hon gjorde verkligen framsteg under de veckor hon var här. Får antagligen hem henne någon vecka till igen när jag kommer hem från praktiken som jag åker till imorgon. Ska ner till Lotta i år igen! Trivdes så himla bra där så såg ingen anledning att leta en ny praktikplats. 
 
Tävlade i måndags! Skulle ha startat 1m och 1,10m, men ändrade mig dagen innan och bytte klasser till 1,10 och 1,20m istället. Han kändes jäkligt bra på onsdagens hoppträning, kunde rulla runt på en åttvolt över 125cm oxer och räcke 8 ggr ungefär utan att han ens pillade i en bom, så jag tänkte: vafan, vi kör! 110 klassen gick åt skogen, jag red som en kratta och red på honom alldeles för mycket vilket bidrog till att han blev lite pigg och stark och vi tappade hela rytmen. 120 klassen däremot, jäklar vad bra det var! Fick ett skitpet, han somnade nog lite då det var en ganska lång väg till hindret, hade räckt med en liten smack i svängen sa Ulf så hade han nog lyft bakbenen lite till. Ett bakbensfel blev det. Resten kändes super! 
 
Nu ska jag fortsätta packa, vi höst väl av allt eftersom men räkna inte med någon förstklassig update direkt. ;) 
 
Film från 120 i måndags! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0