Älskar att jag skriver inlägg men inte publicerar dem

(Inlägget skrevs i morses... haha)
 
Ni anar inte hur glad jag var igår! 
 
Hoppade Lillen i paddocken igår. Hade framme en linje på långsidan, räcke och 26m (6 språng) till kombination oxer-räcke (7,10)m. Räcket stod snett från kortsidan så att man hoppar mot långsidans vägg, en vinkel som dyker upp mer och mer på tävlingar nu mera! Hade det först på 105 ungefär, då gick det bra. Han var i bommarna men det är han ju alltid! Räcket ur sväng på kortsidan tog han hur bra som helst, väntade in mina signaler och jag kunde svänga upp på ett galoppsprång! Kul att han är så kvick :) Höjde sedan upp till 115-120cm och då rev han kombinationen om, och om igen. Han tänder till lite när han ser hindrena han skall hoppa i följd, så jag tror det gick lite för fort och då hinner han inte upp med frambenen. Precis det som hände i helgen! Men tillslut fick jag till hur jag skulle rida, och då hoppade han superfint! 
 
Hoppade linjen från andra hållet och det gjorde han ÄNNU bättre. Blev att vi kom lite nära på räcket, men han tog bara i lite extra och tog sig över utan att ens nudda bommen. Underbar känsla att han var så känslig och koncentrerad igår, för att vara Lillen ;) Så igår var jag nöjd! 
 
Idag har jag först nationella prov i skolan, och sedan ska jag hem och rida. Lillen ska ut i skogen, förhoppningsvis klarnar det där gråa, äckliga vädret upp... Ikväll är det fotbollsträning! Har glömt att dela med mig utav veckans schema så jag slänger in det här. :) Corina har fortfarande lite vila, kör igång henne imorgon och sedan kör vi hela helgen. :) 
 
Måndag: Uteritt 
Tisdag: Vila
Onsdag: Hoppa
Torsdag: Uteritt
Fredag: Trimma
Lördag: Hoppträning för Uffe
Söndag: Tävling 1m och 1,10m 
 
Fyller år på måndag, och önskar mig bla. denna bilden! Fall någon undrar ;) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0