Resultat Borås 28/9-13

 
| 110cm | A:0/A:0 | 4 fel fas 1 | 
 
Kan börja med att säga att Borås förtjänar mycket cred för en väl genomförd tävling. Jag trodde vi skulle bli kvar hela dagen, men de var riktigt effektiva! Av den anledningen fick jag lite kortare framridning än tänkt. ;) 
 
Helt okej på framhoppningen, är ju ganska trångt på deras framhoppning men Lillen tacklade det bättre än vad jag trodde. Lite seg, men jag hoppades att det skulle släppa på banan. Det gjorde det inte, haha, men vi gjorde en helt okej runda. Han var inte ritkigt framme till bettet och det blev två missförstånd där det ena relaterade i ett pet. Surt, men men! 
 
| 120cm | A:0/A:0 | 4 fel fas 1 | 
 
Red fram lite längre till denna klassen trots att han redan gått en klass. Kände att han behövde galoppera längre och komma in i andra andningen. Det gick rätt fort för honom att göra det, och efter det var det som en annan häst. Fick flytta fram mitt startnummer från 65 till 3 i 120 så att mamma skulle hinna stanna, och det gör ju alltid att framhoppningen blir så himla knepig. Men jag hoppade fram på lilla och räcket innan jag gick banan, och hoppade sedan oxern några gånger. Han fick rätt många språng i kroppen, men jag tror det var bra faktiskt! 
 
Banan var okomplicerad, men med några snabbare svängar och lite vinklar och sådant. Jag hittade en riktigt bra galopp till ettan, och höll den galoppen genom hela banan. Jag river trean, som jag kom nära på, faktiskt det enda hinder jag backade på, resten av alla hinder kom vi riktigt bra på. Framförallt red jag fram till avstånden och satt inte och mesade. Lillen är så himla fantastiskt, bad han gå av ganska stort på 6an, en oxer, och han bara klipper av. Jag kom i ett läge där jag var tvungen och välja, och jag bestämde mig redan i svängen för att rida på och inte ta i honom, det visade sig vara ett klokt val. Visst, det blev inte den bästa vägen till kombinationen, hann inte riktigt få ihop honom, men det klarade han utan problem så det var skönt. 
 
Fick en riktigt go känsla i denna rundan, han hade ett så fint sug i bettet att jag när jag såg avstånden bara kunde lätta lite i handen så följde han bettet framåt. Så himla roligt! :D Dessutom blev han så himla taggad, världens bästa lilla häst <3 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0