Monday

 
Hejsan! 
Lillen stod som ett litet ljus igår när Pierre klippte honom, så himla duktig! Vi höll ändå på en bra stund och var så nogranna som möjligt, klippte allting förutom huvudet. Men som sagt, Lillen bara stod där och tyckte nog att det var skönt att slippa regnet! 
 
Red sedan en stund i paddocken. Hoppade lite studs sam travhoppade. Gick väl helt okej, han blir som han blir när det regnar, haha. Men han fick lite go styrketräning iallafall! 
 
Idag är tanken att det blir lite paddock igen. Dock inte lika länge som igår (höll på i 50 minuter igår haha). Så jag trimmar nog med lite travbommar på volt en stund, och rider ut en kort sväng därefter. :) Ska försöka ordna fram en bild på snygginglillen med, superfint blev han igår1 
 
Här är veckans planering! 
 
Måndag: Markarb + uteritt 
Tisdag: Vila
Onsdag: Hoppträning 
Torsdag: Uteritt
Fredag: Trimma 
Lördag: Tävling, 110&120cm 
Söndag: Uteritt 
 
Det är sjukt hur knäpp min vecka blir när jag tävlar på lördagar, haha! Vill att han har en vilodag i veckan ungefär, och den blir så otajmad på tisdag då jag egentligen gillar att rida dressyr dagen innan hoppträning. Idag behöver han gå med tanke på det tuffare passet igår, och han kan inte vila på torsdag efter hoppträningen, och inte heller dagen innan tävling. Haha... Jaja, det blir nog bra detta ;) 
 
 Söt haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0