Duktig hästis!

 
Hello! 
Var som ni vet i Tranemo med skolan idag och hoppade terräng! Lillen skötte sig utomordenligt och var superduktig! 
 
Vi värmde upp lite i paddock, och sedan hoppade vi fram över lite olika stockar ute på fältet. Lillen skötte sig så bra, även om jag tabbade mig ordentligt en gång! Hoppade ett par röda saker, vet inte vad det heter, men de låg väl på runt 90cm. Först fattade han inte att det var ett hinder, så då stannade han, mer för att kolla vad det var för underligt föremål. Sedan fattade han, och hoppade superfint! Hoppade två sådana där "saker" på en båge. 
 
Vi hoppade lite allt möjligt så som diken, banker, trappor, stockar, osv. Han var så söt när vi skulle hoppa diket! Fattade inte vad det var, så han stannade för att kolla vad det var där med, söte! Men sedan tog han det stillastående, knashäst! Vattnet var väl det jag sett fram mest emot. Vi började med att bara skritta igenom det, då hade vi två hästar framför oss så det gick bra. Han gick med väääldigt höga benlyft. ;) Sedan så skulle vi trava igenom, och galoppera tillbaka. Han var så jäkla go, hoppade ner i vattnet och hoppade liksom fram i galopp. MEN han gjorde det, så himlahimla duktig! Sedan skulle galoppera genom vattnet, vända och galoppera igen och sedan tre galoppsprång fram till en stock. Gick bra! Efter det fick vi testa att hoppa en trappa upp ur vattnet, Lillen gjorde det galant! 
 
Så himla gött att han litar såpass mycket på mig som han gör, och att han tycker det är så himla roligt. Blev något litet bocksprång ;) Tror detta var en bra egoboost för oss ihop som ekipage, stärker självförtoendet enormt mycket. Filmer och lite bilder kommer ;) 
 
Schöööning 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0