Stora beslut

 
Eller? 
 
Nä, men jag har diskuterat lite fram och tillbaka med mamma hurvida jag ska använda mig utav säkerhetsväst nästa år. Kan ni fatta att jag har dryga två månader kvar med västtvång på tävlingar? 
 
Först var jag helt hundra på att jag skulle skippa västen nästa år, inte bara snyggare utan även "skönare". Men jag har ändrat mig! Hur dum är man inte om man skippar västen för att det är snyggare utan? Hur snygg är jag egentligen när jag ligger på sjukhuset med knäckta revben? ;) 
 
Jag har haft säkerhetsväst sedan jag var pytteliten, typ 5-6 år gammal, och jag är van vid det. Varför ändra på en rutin som är bra? Helt galet enligt mig, man vet ALDRIG när olyckan är framme. 
 
Hoppas däremot på att få en ny i julklapp *blinkblink* ;). Kan ju vara kul att ha en nyare och finare än min gamla bettan som varit med i 6 år snart. Den är liiiiite liten, men annars funkar den fortfarande! 
 
Vanligtvis har jag bara väst när jag hoppar och tävlar, annars rider jag utan. Borde egentligen ha när jag rider ut med... 
 

Använder ni er utav säkerhetsväst trots att ni inte måste? Och ni som fortfarande måste, kommer ni skippa västen när ni är inne på ert 19 år? :) 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Har alltid ridit utan väst sen jag började rida vid 11 års ålder. Får bättre balans och rörlighet utan än med. Kan även ha och göra med att jag aldrig har hittat den rätta västen än :)
Kommer att fixa en väst när det är mer risker som ska utsättas. (Även om att bara sitta upp på hästryggen i ett par minuter är en risk) :)

2013-10-17 @ 20:20:14
URL: http://zweden.blogg.se/
Postat av: Linn N

Jag fick en säkerhetsväst förra året i julklapp av min svärmor och nu är jag 25år. Jag använder västen när jag hoppar :)

2013-10-20 @ 11:47:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0