Mår piss

 
 
Hello! 
 
Jäklar vad det spänner i tänderna, såhär har det inte varit innan! Men har fått in någon jäkla fjäder i överkäken som ska trycka ihop alla tänderna så det inte finns några glapp, ni fattar. Det gör ont. Tänderna är ju i princip lösa hela tiden, knäppt. 
 
Iallafall, kan ju typ inte äta något utom soppa, och de håller jag mig på i typ 10 minuter. Äter rätt mycket i vanliga fall, men jaja. Så stallet var en riktig kamp idag, var så jäkla trött när jag kom hem. Hade både huvudvärk och var skithungrig. Lillen kändes bra iallafall, blev inget jättepass. Var ute och skrittade och travade lite med Linn i typ 30 minuter, och checkade sedan av läget i paddocken i typ 10 minuter. Han kändes fin! 
 
Fixade allt i stallet, så det är packat och klart för imorgon. Vi behöver typ inte åka försen tidigast 12, men jag gillar att vara redo. Just Änglahoppet är alltid så jäkla effektivt, går väldigt fort. Iallafall gjorde de det förra året, så räknar med det i år med. Skönt för Lillen att få komma ut i hagen och är frukost med kompisarna på morgonen iallafall! 
 
Kommer inte blogga mer idag, ska sova hos mormor och morfar! Men vi hörs såklart imorgon, ska försöka hålla en schysst live-update! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0