Läskigt

 
Hej! 
Har redan varit i stallet, faktiskt! Snart ska jag bege mig mot restaurangen för att jobba fram till åtta med ;) Fördelen med en schemafri dag i veckan!
 
Jag och Lillen tog en sväng ut i klätterbackarna idag. Han tyckte nog det var ganska mysigt att komma ut på morgonen, och var pigg och glad! Var ute i ca 45 minuter, och det var kallt, haha. Stötte på massa "läskiga" saker idag (enligt Lillen då...). Bland annat ett gäng Islandshästar i en hage, höns och en himla konstig fågelskrämma. Totalt livsfarligt enligt Lillen, haha. Fick övertala honom gång på gång att det inte var så äckligt som det såg ut. Vanligtvis är han inte så fjollig, men idag var bannemig allt jätteläskigt... ;) 
 
Som ni förstår blir det ingen hoppträning idag. Blir jobb istället, vilket är väldigt väl tajmat. Nu när man betalar alla tävlingar själv med, så blir det dyrt. Mina träningar och sådant har jag ju betalat själv länge, men tävlingar är så jäkla mycket dyrare. Speciellt nu när vi måste hyra släp och grejer med... Jaja, tur att det är värt det! 
 
Bäst att hålla ett lagom avstånd, Höns äter ju tydligen hästar... ;) 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0