Flugit

 
Japp, idag har jag flugit! Inte flygplan, inte "flugit över hinder" utan idag har jag bannemig flugit av så in i h*lvete! :) 
 
Red ut med Linn och Curre idag, rider ofta med dem två och vanligtvis brukar Linn vilja rida först då Curre kan bocka litegranna om han inte får vara först. Lillen har hittils skött sig bra, och lugnt legat bakom. Men idag, då var smekmånaden över kan man lugnt säga! 
 
Vi skulle galoppera på en raksträcka på golfbanan. Och nej, inte PÅ golfbanan utan vi får rida på grusvägarna som går igenom banan. Vi hade galopperat innan och då hade han vart lugn, men något flög i honom. Vi galopperade lugnt, inget race överhuvudtaget men Curre var först. Lillen började galoppera på snedden, med bakbenen på golfbanan vilket säger sig självt att det inte är så jättebra! Skulle bara flytta tillbaka rumpan på honom, men det skulle jag såklart inte gjort. Han bockar jävligt denna hästen när det vill sig, men jag brukar inte ha några problem med att sitta kvar. Idag överträffade han dock sig själv och började med att dra två snabba bock (höga) så att jag tappade balansen litegranna. Vanligtvis slutar han efter två-tre bock, men han ville göra en riktig final och gjorde en sån sjuhelvetes jäkla bockning så jag bara flög, långt. ;) Det var som att vara skjuten ur en katapult, gjorden nog en snygg volt! 
 
Som tur var, så slog jag mig inte (som vanligt, pepparpeppar) och Lillen stannade direkt efteråt. Hade ju varit sådär halvkul med en skenande häst över golfbanan, 1000 spänn hoven har klubben sagt... Men Lillen var "duktig" trots allt ;) Jag blev som sagt inte så skadad, lite mörbultad på rumpan, annars ingenting. Hoppade upp och red färdigt, men galopperade inte mera, ska nog rida själv ett litet tag. ;) 
 
 
 
Det märks att han är vass, när han blir irriterad så blir han det med besked. Men det är ju också därför jag gillar honom, hans attityd är helt fantastisk. ;) 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0