Bildminne - första vinsten med...

 
Första vinsten med en häst är alltid extra speciell, man glömmer inte av den! 
 
Med Idefix var det i en LC för en herrans massa år sedan. Jag minns att det var första tävlingen utan mamma, och pappa körde mig. Fick sköta allt själv, 11 bast liksom. Helt normalt ;) Men det var ett vinnande koncept, vi vann ju för tusan! Min första vinst någonsin <3 
 
 
Första vinsten med Pompe var på Himledalens RK, i april 2011. Åkte dit för att hoppa en enda LC. Var snabbast av alla kategorier i klassen, och vann med typ 6 sek. :) 
 
 
Efter det var det Sessans tur att vinna! Det var under vår andra tävling tillsammans, och hennes andra tävling någonsin som vi vann LCn och kom 5a i LBn. Bra dag det med! ;) 
 
 
Sedan får vi inte glömma Hampus! Honom vann jag första gången med under Brämhultshoppet 2012, även här i LC! (Känns som att det är min klass...)
 
 

Sist men inte minst - Lillen! (haha, motsägelsefullt or whaaat). Tja, det var ju i helgen, ifall ni minns? ;) Tur att vi spräckte den där teorin om att LC är min klass, haha, och vann första gången tillsammans i en LB. Kommer inte bli lägre än det något mer heller ;) 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annie Berggren

Haha, du kommer nog få en massa vinster i högre klasser också tror jag! :)

Svar: Jag har vinster i högre klasser, men just mina första vinster är mestadels i LC ;)
Fanny Kargede

2013-10-16 @ 15:32:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0