Underbart

 
Cred till Gunde Svan, vet inte om det beror på norrländskan eller faktumet att han faktiskt tar sig upp på hästryggen och utmanar Malin Baryard, men fytusan vad jag tycker om honom! Så genomärlig, och modig, och inte sådär matcho som ska upp och "åka lite häst", nänä, 6 månaders träning, imponerande! 
 
Idag har världens bästa mammi tagit hand om Lillen. Jag hade både personalmöte och fotbollsträning så det gick inte riktigt ihop idag, tur hon finns och kan hoppa in! Tanken är väl att hon skall ta honom på torsdagar, det är min tuffaste dag att få allting att stämma. Egentligen är det den optimala vilodagen, när jag inte hopptränar på onsdagar vill säga... Men som tur var finns min underbara mammi som hoppar in så fort hon kan, tror Lillen tycker det är kul med, han står alltid med huvudet på hennes axel och snusar henne i håret. Det gör han aldrig med mig ;) Fjäskis! 
 
Imorgon är det tävlingsfix och trimning! Paddocken har väl säkert frusit, så får pallra mig upp till ridhuset. Jaja, har inget speciellt planerat imorgon ändå, så en kväll i stallet är inte fel det heller! :) Får  bara ladda med massa kläder så jag inte fryser ihjäl ;) 
 
Btw, bästa kommentaren i programmet var helt klart det Gunde sa det sista efter att han hade hoppar sin bana. "Jag ska aldrig mer kalla Iris för hästrackarn".Tänk det på norrländska med, priceless! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0