Nattligt inlägg!

 
Hej på er! Är lite nattuggla idag och slänger in ett inlägg såhär halv två. Inga konstigheter! ;) 
 
Igår (fredag) vilade Lillen. Var där på morgonen och fixade stallet och tog in och grejade med honom. Finns inget bättre sätt att börja dagen på än att få mysa och pussa på Lillen, han är så jäkla go. Han försöker liksom spela lite tuff och leker att han inte alls tycker det är mysigt att stå och gosa. Men så ibland avslöjar han sig (för rätt gött är det ju trots allt), och så blir han sur på sig själv typ och hittar på något för att snabbt sudda ut den mjuka sidan. Han är en liten badboy, men med världen goaste insida. <3 
 
Min dag var allmänt bra! Lugnt i skolan, matten kändes OK, vilke är väldigt skönt. Avslutade fredagen med Sverige matchen hos daddi! Lite tapas, fotboll och massage och så var min fredag fullbordad. :)
 
Ska tävla i Mark nästa helg förresten. Blir årets sista tävling! Känns både tråkigt och skönt, tråkigt eftersom jag älskar att tävla. Skönt eftersom jag kan lägga allt fokus på träning och hur jag skall bygga upp Lillen under vintern. Älskar den perioden på så sätt att de ofta är riktigt fina i början på vårsäsongen om man gjort ett bra jobb. Sådant där märker man direkt, men det är roligt och jag är duktig på det dessutom ;) Ska ändra om lite i mitt system, har ju kört på samma veckoplanering nu under hösten men för att utvecklas krävs förändring. Blir riktigt bra, speciellt om det kommer mycket snö nu i vinter... Mer om det sedan! 
 
Var först anmäld till 115 och 120, men bytte klasser idag. Hoppar 1m och 110cm istället, känns bra. Funderat mycket på det där, men kom fram till att jag inte har något som helst att förlora på att hoppa lågt sista tävlingen för i år. Kan bara vinna, framförallt mentalt för oss båda! Det är alltid skönt att kunna lämna en säsong med en go känsla! Känns meningslöst att gå in och hoppa höjder som inte gått så bra det senaste, bättre dra det säkra kortet och gå in och känna att allting är enkelt och roligt. :) 
 
Idag är det markarbete som gäller! Berättar mer senare idag, måste sova lite först, hehe.
 
Finaste killen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0