Film: Consolation Änglahoppet 2013

 
Här har ni helgens bästa runda känslomässigt, 20 fel, men det tycker jag egentligen inte att den är värd. Jag tabbar mig rejält på linjen 3an - 4an - 5an. Gick på 6 och 5 språng istället för 5 och 4. De peten tar jag på mig, resten vettefan. Plockar väl bort galoppen lite för mycket på tvåan, men tycker inte att det är så pass farligt att han skall riva. Jaja... Han är fin iallafall! ;) 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Fanny kan inte du skriva ett inlägg vad man gör när man är på tävling innan start ? :)

Svar: Hej, det kan jag göra! Det hade dock underlättat om du specificerar lite mer vad du menar med "gör". Tänker du framridning/framhoppning, förberedelser eller bara vad jag gör fram tills det är dags att hoppa upp? :)
Fanny Kargede

2013-11-05 @ 16:12:27
Postat av: Anonym

Vad man gör innan man hoppar upp om man går och anmäler sig innan och sånt :)

Svar: Visst :)
Fanny Kargede

2013-11-05 @ 17:06:43
Postat av: Ella

Såg på filmen och vissa delar ser verkligen jätte fint ut, sedan går han ju Mot handen ibland, vilket kan göra att nedslagen kommer.. Skulle gått ner i höjden lite och känna att allt känns bra och enkelt för både dig och lillen. För att bara få sånna hår rundor (menar inget illa, men nedslagen osv) gör ju varken dig ellr lille gladare och ge er mer självförtroende. Så jag skulle gått ner pch inte ha så bråttom! Duktiga är ni men låt det ta lite tid kram och lycka till framöver!
Ps du får gärna svara har i kommentarerna där har ingen blogg. Kanske du tycker jag är helt ute och cyklar, det är ju vad man själv känner lixom:)

Svar: Självförtroendet är det inget fel på, och problemet sitter inte i höjden i sig. Bråttom, hur menar du då? :) 120 är en lätt och låg klass, att hoppa 1m bidrar inte så mycket heller, det är liksom skit samma i Lillens ögon, och i mina. Att han går emot handen gör han "alltid" och blir egentligen bara ett problem om jag låser mig eller blir stum. Sjklart jobbar vi på det :) Det är inte så att jag hastat upp i klasserna utan allt har skett i samförstånd med min tränare och Lillens ägare :) Dessutom är inte detta beteendet likt Lillen och han har antagligen något på G i kroppen. Så de flesta nedslagen beror nog snarare på det än att vi haft "bråttom" ;)
Tack för din kommentar. :)
Fanny Kargede

2013-11-06 @ 21:01:05
Postat av: Ella

Aha okej bra att du svara vad du tyckte. Nej 120 är ingen svår klass men bevisligen för svår just nu för honom (om det nu inte skulle vara infektion som du tror. Men om du tror han har en infektion så är det säkert det då,du känner ju din häst bäst skönt när man kan ha en förklaring till vissa grejer!
Sedan är du ju är lärosak som ryttare att lära känna hästen och kynne veta exakt när man ska trycka fram lite pch när man ska ta tillbaka så att man gör det bästa för att hästen ska kunna gå felfritt. Och svårare är ju det när hästen går lite så får då blir man ju som du säger lätt stum. Men duktig är du, hoppas han blir helt bra snart så ska du nog se att det kommer blir jäkligt bra med er två!

Svar: Och både jag och Lillens ägare är övertygade om att det är en infektion eftersom han inte brukar bete sig såhär, som jag skrev tidigare. 120 är ingen svår klass för honom, och vi har bra resultat i den tidigare i höst. Vet inte hur pass ny du är här, eller hur väl du känner oss som ekipage ;) Tack ändå för dina åsikter :)
Fanny Kargede

2013-11-07 @ 08:14:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0