Ledig!

 
Så himla skönt! Tog mig en sovmorgon, en ordentlig frulle i lugn och ro och nu ska jag innan jag beger mig till stallet avklara lite plugg. Sedan ska jag tillägna flera timmar där borta i lugn och ro, underbart! 
 
Idag är planen att rida upp till holmen, lösgaloppera litegranna och sedan jobba lite lösgörande en stund. Diskuterade lite mer med Ulf ang upplägg och hur jag ska rida, och hans enda kommentar var egentligen att jag skulle hålla mig till systemet. Bara för att han någon dag känns lite extra stel eller ringrostig så ska jag inte rida längre för det, utan jag ska hålla mig till samma upplägg. 
 
Drar mina tankar om upplägg osv i ett annat inlägg tänkte jag! 
 
Hoppträningen i tisdags gick helt okej! Astaire skötte sig, as usual, och den enda gången en bom trillade så var det jag som lade honom i ett pissläge där jag är fascinerad att han överhuvudtaget hoppade, så jag är defenetivt nöjd. Vi började med lite gummibandsträning, där vi hade två låga kryss på långsidan med 18m mellanrum. Vi började med att trava in och sedan rida på 5 galoppsprång. Det föll sig normalt eftersom vi travade in. Efter det skulle vi komma på 4 normala, då skulle vi komma in i galopp. Föll sig även här väldigt normalt. Sedan skulle vi gasa till lite ordentligt och gå på 3 språng. Astaire tyckte att det var superkul och kunde efter det inte stå stilla. Sedan red vi lite olika linjer med olika antal galoppsprång. Inte så mycket höjd däremot, hade väl ett räcke på 120 som max. Men det var en nyttig träning och jag blev helt slut ;) 
 
Igår red jag ut tillsammans med Linn och Curre. De där två funkar väldigt bra ihop, går sida vid sida helcoola, så det är kul! Curre hade något damp och stack iväg två gånger med Linn. Astaire visade verkligen prov på lydnad och trygghet när han lyssnade helt och fullt på mig och bara trampade lite på stället istället för att skena efter Curre. Curre blev nog rätt besviken att Astaire inte hängde på honom ;) 
 
Lite bilder från i Tisdags - Becky som fotat! <3 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0