De hatar mig bara för att jag är en reflektion av något de aldrig kommer att bli

 
Det är några få saker jag inte greppar med folk, som jag överhuvutaget inte kan förstå. 
 
1. Hur man medvetet VILL skapa konflikter 
2. Hur svårt vissa har att bara hålla käften. 
3. Och hur svårt det är för vissa att glädjas med andra. 
 
Jag kan väl inleda med att jag på något sätt inte är perfekt, så slipper vi den diskussionen, men jag kan trots det påstå att jag är en person som hatar konflikter. Jag försöker hålla god min, vill inte hamna i trubbel eller skapa mig ovänner. Om någon gör något mot mig, så tar jag däremot inte skiten, men det är sällan jag som får hjulet i rullning. En annan egenskap jag besitter är att jag respekterar de som kan respektera andra, som inte sätter sig själv på höga hästar eller som mår bra utav att trycka ner andra. Och framförallt - jag blir uppriktigt glad när det går bra för andra. 
 
Det finns alltid folk som inte är som mig (höhö). Man kan väl säga att jag dagligen stöter på folk som hela tiden springer runt och stör sig på andra, snackar skit och som mot all förmodan INTE kan vara glada åt andras framgångar. Och det är så fruktansvärt patetiskt! Varför ska man hela tiden leta fel på folk? Varför kan man bara inte glädjas med andra? Varför ska man sätta käppar i andras framgångshjul?  Helt ärligt - jag förstår inte vad problemet är. 
 
Som tur är har jag en stark självkänsla, lite skinn på näsan och låter inte någon sätta sig på mig. Varken vuxna eller unga. Med detta menar jag inte att jag är en käftig snorunge, snarare tar jag diskussion om jag inte håller med om något, och då har jag alltid genomtänkta argument. Jag väljer mina strider helt enkelt. Hade jag inte fått lära mig att stå på mig, att skilja mellan rätt och fel, och att visa respekt så hade jag inte haft en chans i livet, för så många rötägg har jag stött på. Living among them så att säga... 
 
Och jag ler bara åt skitsnack, för de flesta vet ju varför de snackar... ;) 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nattaa

DAME GIRL!!! Så jävla rätt fan va go du är alltså!!! Much love / natta

Svar: DU är go! :D
Fanny Kargede

2013-05-10 @ 15:51:27
Postat av: Beckyyy

Med den bilden till den texten blev det bara så klockrent haha. Så stolt över dig kompiiis hahaha. Kör bah kör FÄÄNNNYYY ;))

Svar: haha jag vet! Stolt över dig med buddy, utan dig hade det varit tufft <3
Fanny Kargede

2013-05-10 @ 16:17:24
URL: http://beckybuijs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0