Bra helg!

 
Har haft en riktigt mysig helg, gjort lagom mycket! Bäst av allt har nog varit att inte behöva oroa sig över något plugg, första helgen på länge, väldigt skönt! 
 
Idag var jag i stallet väldigt sent! Gick upp sent idag och spenderade sedan hela dagen tillsammans med mina småkusiner. Mysigt! :) Red iallafall ut Astaire i 40 minuter på kvällen. Klättrade först, och avslutade med att låta honom galoppera på en bra stund längs en grusväg. Han var pigg och fräsch! Funkar väldigt bra att rida honom på hackamoret, skönt att ha något att variera med! 
 
Det känns att han bara blir bättre och bättre just nu, och man kan börja urskilja lite mer muskler på sidan utav bakdelen. Det märks även att han orkar mycket mer nu, han kommer snabbare upp i tempo och är faktiskt piggare än tidigare. Senare när han satt mer muskler funderar jag på att införa ett kraftfoder med lite mer energi i än det jag har nu, för att toppa lite extra. Men just nu när vi bygger muskler och lär känna varandra, så känns det bra att köra på ltie mer basics, han är ju verkligen inte seg! Är han trög så är det i början på passen då han inte är helt värmd, detta pga ryggstelheten. Vi får se :) 
 
Nu ska jag iallafall sova, vi hörs imorgon! :) 
 
Fina killen! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0