Fina fina ponnyn!

 
Hejsan! Hoppträningen gick så sjukt bra, supernöjd med grisepisen. :D 
 
Efter att ha ridit fram så började vi med att rida runt 4-kanten i galopp medan Ulf granskade oss. Vi skulle vara följsamma och störa hästarna så lite som möjligt. Skita i att det gick med huvudet i vädret, vi skulle ge hästarna en uppgift (fatta galopp i stort sett) och sedan se hur väl de höll sin uppgift, typ. Pompay gasade på ordentligt, han hade ju Falea framför sig ;) 
 
Gjorde likadant över ett lågt räcke. Skulle bara svänga upp, och sedan låta hästarna sköta det helt och håller. Blev lite roliga språng, men det gick bra! Ulf var nöjd med oss iallafall! Gjorde så även på en distans, då skulle hästarna bara rulla på och så räknade vi sprången. Efter det började det knixiga - red man på 5, som mig, så skulle man nu rida på 7. Blev inte 7, men fick tillslut till 6 väldigt bra galoppsprång istället. Pompay är alldeles för seg för att kunna få ihop ännu mer, så vi fick nöja oss med 6. :) 
 
Hoppade sedan en bana. Började på distansen, sedan över diagonalen, efter det en kombination på långsidan och så diagonalen igen. Ganska simpelt, men så var vi i lilla ridhuset också. Hindrena på diagonalerna låg på 120 och 130, kombinationen 115 skulle jag tro, och så hade vi första hindret lågt. Pompe kändes superfin, är riktigt nöjd. Kunde komma riktigt nära 130 räcket, men han har så pass bra kraft nu att han trots det kan ta sig över utan att det blir konstiga språng. Kom på det räcket några gånger, sista språnget kändes jättefint. :D 
 
Natti! :) 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annie - ponnyteamets.blogg.se

Vad kul! :)

2013-03-21 @ 07:15:36
URL: http://ponnyteamets.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0